100 dage til at blive forelsket

Vilkår og betingelser

Bang & Olufsen tilbyder sine kunder en UDVIDET RETURRET, der gør det muligt for dem at returnere produkterne inden for 100 dage fra købsdatoen. Den UDVIDEDE RETURRET er underlagt følgende vilkår og betingelser:

i.Produkter kan returneres mod fuld refusion, hvis produktet modtages af en autoriseret Bang & Olufsen forhandler inden for 100dage efter købet (beregnet fra slutbrugerens fakturadato).

ii.Kunden er alene ansvarlig for, at forhandleren modtager produkterne inden for den ovennævnte frist.

iii.Produktet skal returneres i fuldstændig ubeskadiget stand og i den originale emballage. iv.Kunden afholder alle omkostninger og har det fulde ansvar fra købsdatoen, indtil produktet er modtaget af en autoriseret Bang& Olufsen forhandler, herunder transportomkostninger og ansvar for eventuelle skader på produktet under transporten.

v.Installationsgebyret refunderes ikke –i denne kampagne er installation begrænset til gulvstandeller bordstand. Installation med vægbeslag kan arrangeres efter perioden på de 100 dage til den pris, som aftales med forhandleren.

Den UDVIDEDE RETURRET tilbydes kun til deltagende Bang & Olufsen forhandlere. Ved returnering af produktet, kontrolleres det af butikspersonalet. Når produktet er kontrolleret og fundet i perfekt stand, sker refunderingen inden for 14 dage.

Den UDVIDEDE RETURRET er kun tilgængelig i kampagneperioden. Bang & Olufsen forbeholder sig alle rettigheder til efter eget skøn at ændre vilkårene for tilbud om den udvidede returret, herunder, men ikke begrænset til, den periode og de produkter, der er underlagt vilkårene i den UDVIDEDE RETURRET.

Tidsplan: Fra den 17. februar 2021 til den 31. maj 2021 (begge dage inklusive). Den UDVIDEDE RETURRET tilbydes kun for og er begrænset til følgende produkt: BeovisionContour48″