100 dage til at blive forelsket

Vilkår og betingelser

Bang & Olufsen tilbyder sine kunder en UDVIDET RETURRET, der gør det muligt for dem at returnere produkterne inden for 100 dage fra købsdatoen. Den UDVIDEDE RETURRET er underlagt følgende vilkår og betingelser:

Produkt købt hos autoriseret Bang & Olufsen forhandler

  • Produkter kan returneres mod fuld refusion, hvis produktet modtages af en autoriseret Bang & Olufsen forhandler inden for 100 dage efter købet (beregnet fra slutbrugerens fakturadato).
  • Kunden er alene ansvarlig for, at forhandleren modtager produkterne inden for den ovennævnte frist.
  • Produktet skal returneres i fuldstændig ubeskadiget stand og i den originale emballage.
  • Kunden afholder alle omkostninger og har det fulde ansvar fra købsdatoen, indtil produktet er modtaget af en autoriseret Bang & Olufsen forhandler, herunder transportomkostninger og ansvar for eventuelle skader på produktet under transporten.

Den UDVIDEDE RETURRET tilbydes kun til deltagende Bang & Olufsen forhandlere. Ved returnering af produktet, kontrolleres det af butikspersonalet. Når produktet er kontrolleret og fundet i perfekt stand, sker refunderingen inden for 14 dage. Den UDVIDEDE RETURRET er kun tilgængelig i kampagneperioden.

Bang & Olufsen forbeholder sig alle rettigheder til efter eget skøn at ændre vilkårene for tilbud om den udvidede returret, herunder, men ikke begrænset til, den periode og de produkter, der er underlagt vilkårene i den UDVIDEDE RETURRET.   

  • Produkt, der er købt på www.bang-olufsen.com Bang & Olufsen tilbyder sine kunder en UDVIDET RETURRET, der gør det muligt for dem at returnere produkterne inden for 100 dage fra købsdatoen.

Autoriseret Bang & Olufsen forhandler i EU og på visse andre markeder** Tidsplan: Fra 15. februar 2021 til 7. maj 2021 (begge dage inkluderet). Den UDVIDEDE RETURRET tilbydes kun for og er begrænset til følgende produkter: Beosound 1, Beosound 2, Beosound Edge, Beoplay A9, Beosound Balance, Beosound Stage og Beosound Level.   Autoriseret Bang & Olufsen forhandler i USA, Canada Tidsplan: Fra 15. februar 2021 til 31. marts 2021 (begge dage inkluderet). Den UDVIDEDE RETURRET tilbydes kun for og er begrænset til følgende produkter: Beosound 1, Beosound 2, Beosound Edge, Beoplay A9 og Beosound Balance.

Den UDVIDEDE RETURRET tilbydes for produkter, der sælges på www.multiroom.dk. Tilbuddet gælder fra 15. februar 2021 til 7. maj 2021 (begge dage inkluderet), dog i USA + CA fra 15. februar 2021 til 31. marts 2021 (begge dage inkluderet). Den UDVIDEDE RETURRET tilbydes kun for og er begrænset til følgende produkter: Beosound 1, Beosound 2, Beosound Edge, Beoplay A9 og Beosound Balance.   Den udvidede returret er underlagt følgende online-returpolitik. Bang & Olufsen forbeholder sig alle rettigheder til efter eget skøn at ændre vilkårene for tilbud om den udvidede returret, herunder, men ikke begrænset til, den periode og de produkter, der er underlagt vilkårene i den UDVIDEDE RETURRET.