TIL HJEMMEKONTORET

Hjemmet er omdrejningspunktet for alting

Grænsen mellem arbejds- og privatliv udviskes. Hjemmet bliver omdrejningspunktet for alting. Det er en balancegang at arbejde hjemmefra, men det kan være effektivt og sjovt – når du har de rigtige værktøjer.

Arbejde hjemmefra

Den måde, vi arbejder på, har ændret sig, og mange af os har taget kontorlivet med os hjem. Nu fremlægger du måske den overbevisende onlinepræsentation eller knokler hele aftenen for at nå en deadline i samme rum, hvor du spiser morgenmad med familien.
Det kan være effektivt og endda sjovt, men vi har brug for måder at holde arbejdslivet og hjemmelivet mere adskilt på. Effektive værktøjer, der integreres elegant med indretningen i dit hjem – værktøjer, der hjælper dig med at skabe et arbejdsområde derhjemme, og som hjælper dig med at fokusere, finde inspiration eller bare slappe af.

Beosound A1 2nd Gen

Nyd krystalklar lyd ved telefonopkald takket være den suveræne medhørshøjttaler.

Fra 1.789 kr

Køb nu
BEOPLAY E8 3RD GEN

Intuitivt design til arbejde og fornøjelse

Du skal være dynamisk for at få arbejde og fritid til at gå op i en højere enhed. Med Beoplay E8 3rd Gen høretelefoner får du langvarig komfort, krystalklar og kraftfuld lyd samt touch-betjening i et kompakt design.

2.750 kr.

1.999 kr.

Køb nu

Mere uundværligt udstyr til hjemmekontoret

Fra: 6.000,00 DKK
3.750,00 DKK