B&O og Xbox i samarbejde om high-end lydprodukter til gaming

Nu er der godt nyt på vej til den kvalitetsbevidste gamer da Bang & Olufsen har indledt et nyt og spændende samarbejde med Microsoft Xbox

Formålet med samarbejdet er at skabe nye lydprodukter, der henvender sig til high-end-segmentet inden for gaming ved at udnytte Bang & Olufsens kernekompetencer inden for lyd, design og håndværk. Dette vil omfatte “Designed for Xbox” -funktionaliteter, som sikrer problemfri forbindelse og en forbedret brugeroplevelse. Vice President og Head of Product Management ved Bang & Olufsen, Christoffer Poulsen, er begejstret for det nye samarbejde og det langsigtede kommercielle potentiale for Bang & Olufsen.

”Gaming-industrien er vokset markant de sidste par år, både på tværs af aldersgrupper, køn og lande, og vi forventer, at denne udvikling vil fortsætte. Teknologien har udviklet sig hurtigt inden for gaming, og forbedring af lydoplevelsen er et område, hvor vi har mulighed for at spille en nøglerolle. Med vores indtræden i gaming-industrien, ønsker vi at gøre, hvad vi gør bedst: at levere fremragende lydoplevelser pakket ind i lækkert design og solidt håndværk. Vi ser et stort kommercielt potentiale inden for gaming, og med Xbox mener vi, at vi har fundet den ideelle partner til at realisere det potentiale, ”siger Christoffer Poulsen.

Matt Kesselring, Head of Hardware Partnerships ved Xbox udtaler: ”Vi glæder os til lanceringen af Xbox Series X senere på året, som markerer en ny epoke inden for gaming. Vi er samtidig glade for samarbejdet med Bang & Olufsen, som bringer et helt nyt niveau af gaming-lyd til markedet, til glæde for både Xbox og Bang & Olufsen fans over hele verden.”