Hey Google, say hello to Beosound 1 and Besound 2

Bang & Olufsen annoncerer i dag Beosound 1 og Beosound 2 med Google Assistant og opfylder dermed løftet fra deres CES2018 keynote om stemmestyring på en række af deres højttalere. De to nye, intelligente højttalere kombinerer Googles ekspertise inden for stemmestyring med Bang & Olufsens vedholdende fokus på sublim lyd og uovertruffen kvalitet.
“Vi er på en spændende rejse, hvor vi implementerer stemmeteknologi på tværs af vores portefølje for at øge brugervenligheden for vores designbevidste kunder, der forventer de højeste standarder inden for lyd og håndværk. Da Beosound 2 med Google Assistant er den mest kraftfulde højttaler med den bedste lyd med stemmeaktivering på markedet i dag, markerer dette første skridt en solid forpligtelse over for vores kunder,” – Siger Petros Belimpasakis, Head of Sound Products hos Bang & Olufsen.
Den kegleformede krop på Beosound 1 og Beosound 2 svæver lidt over overfladen, mens toner af bas strømmer ud nedefra. Fra toppen, som er en anelse åben, sidder den akustiske linse som sikrer at de høje frekvenser spredes horisontalt i rummet og skaber en perfekt 360 graders lydoplevelse. For at sikre at Google Assistant opfanger kommandoer imens højtaleren spiller, har Bang & Olufsens lydingeniører indbygget avanceret akustisk echo-cancelling teknologi samt fem mikrofoner i aluminiumsstrukturen. Tilsammen analyserer de konstant, hvilke lyde der kommer fra højtaleren, og hvilke kommandoer der angives af brugeren. Højttalere, der mærker din tilstedeværelse Beosound 1 og Beosound 2 er designet af Torsten Valeur fra David Lewis Designers ud fra en erkendelse af, at folk bruger lyd på forskellige måder. Mens Beosound 1 er designet til at være bærbar og leveres med et indbygget, genopladeligt batteri, har Beosound 2 behov for permanent at være koblet til strøm for at levere sin kraftfulde lyd i fremragende kvalitet. Den sorte komposit-top fungerer som et minimalistisk kontrolpanel, du ganske enkelt drejer som et hjul for at justere lydstyrken. De indbyggede sensorer registrerer, hvilken retning du kommer fra, så du altid swiper i den rigtige retning til næste og forrige sang. Knyt opgaver til hver enkelt knap Ud over den indbyggede Google Assistant har Bang & Olufsen tilføjet fire favoritknapper øverst på højttalerne, som via en softwareopdatering i begyndelsen af 2019 vil give dig mulighed for at tildele opgaver til de forskellige knapper. Kommandoer, du ofte vil bruge, som for eksempel streaming af en specifik radiostation, din favorit-playliste, oplæsning af vejrudsigten, eller hvad du har i din kalender i dag, kan tildeles en enkelt knap. Knapperne er indholdsagnostiske, hvilket betyder, at de kan samarbejde med enhver enhed eller musiktjeneste, der er kompatibel med Google Assistant.  Chromecast og AirPlay 2 Med både Chromecast og Apple AirPlay 2 integreret i højttalerne kan enhver større musiktjeneste streames til Beosound 1 og Beosound 2 fra din smartphone og distribueres til et multiroom-setup af højttalere. Dermed har du med Google Assistant integreret i højttalerne en avanceret funktion til at styre din højttaler og andre intelligente enheder i hjemmet.  Pris og tilgængelighed Beosound 1 og Beosound 2 med den indbyggede Google Assistant er tilgængelig i butikken fra medio december 2018 til en vejledende udsalgspris på 11.000 kroner for Beosound 1 og på 15.000 kroner for Beosound 2.  For at øge brugervenligheden på den nye Beosound 1 har Bang & Olufsen designet en ny ladestation, der giver dig mulighed for nemt at flytte højttaleren. Vejledende udsalgspris på 1.000 kroner.    Læs mere på vores side om Google og Besound her