Hvad er Google Assistant?

Stil Google-assistenten spørgsmål. Bed den om at gøre noget. Det er din egen personlige udgave af Google, der altid er klar til at hjælpe dig.

Google Assistant er Googles stemmestyrede tale assistent, som kan hjælpe dig i hverdagen med at finde information fra nettet eller fra din mobiltelefon. Google Assistant bygger på kunstig intelligens og jo mere du bruge assistenten, jo bedre bliver den til at finde netop den information du ønsker.

Klar til at hjælpe, uanset hvor du er

Du skal bare sige “Ok Google” eller holde startknappen nede.

Tal med dit hjem

Sammenspil mellem smarthome devices

Tal med dine Smart Home produkter
Smart Home produkter bliver mere og mere udbredt i de danske hjem i disse år. Alt fra ringeklokken til kaffemaskinen er på nettet, og i takt med at flere producenter har fået øjnene op for Google Assistant giver det mulighed for at betjene produkterne med simple stemme kommandoer.

Har du installeret radiatortermostater fra Netatmo, kan du skrue op og ned for varmen, blot ved at fortælle din Google Assistant, at du f.eks. ønsker, at varmen skal skrues op på 24 grader i stuen. Eller du kan bede Google Assistant om at dæmpe belysningen i stuen, hvis du har Philips Hue eller LIFX pærer. Har du også en Google Chromecast, kan du få din Google Assistant til at starte din yndlings Netflix serie på fjernsynet i stuen.

Sig “Hey Google” til din nye Beosound 1 eller Beosound 2

En skøn forening af fantastisk lyd og intelligent stemmestyret design

BEOSOUND 1

BeoSound 1 er en bærbar trådløs højttaler med en imponerende 360-graders lyd, et bundsolidt ydre af aluminium, som er skabt til mobilitet, integreret adgang til Spotify, Deezer, QPlay og TuneIn, med batteri, så du kan tage den med udenfor – og sidst, men ikke mindst med BeoLink Multiroom teknologi, så du kan forbinde den med dine andre Bang & Olufsen produkter i ét trådløst system på tværs af dit hjem.

KØB NU

BEOSOUND 2

BeoSound 2 er et kraftfuldt, trådløst højttalersystem med 360-graders lyd, der fylder hele rummet, og et solidt og robust design i aluminium.

BeoSound 2 fungerer bare, og det er let og hurtigt at sætte den op, forbinde den og starte afspilningen. Og med Bluetooth, AirPlay, Spotify Connect, Chromecast built-in og DLNA er det helt op til dig og dine personlige præferencer, hvor musikken skal streames fra.

KØB NU