NYHEDSBREV

Vi vil gerne give dig produktnyheder, opdateringer og særlige invitationer, der er skræddersyet til lige netop dig. Hvis du gerne vil have del i dette indhold, skal du bekræfte, at du er interesseret i at modtage det, og angive dine kontaktoplysninger her. Som tak deltager du i vores konkurrence om at vinde lækre Beoplay produkter. Vinderen offentliggøres den 1. oktober 2020

  • Vi indsamler og behandler dine kontaktoplysninger sammen med oplysninger om dine Bang & Olufsen produkter og din interaktion med vores indhold. Du kan læse mere om dette under punktet "Brug af dine informationer".
Vilkår og datapolitik
Konkurrence vilkår

Ud over at acceptere Bang & Olufsens generelle vilkår og betingelser, når du deltager i konkurrencen, accepterer du også følgende vilkår og betingelser.

Kampagnen løber fra den 23 august 2020 til den 1 oktober 2020, og det er gratis at deltage. Alle, der deltager, har mulighed for at vinde en af de annoncerede Beoplay produkter. Med din tilmelding til konkurrencen accepterer du, at vinderens navn og by/land offentliggøres på multiroom.dk. Vinderen udtrækkes tilfældigt og får direkte besked pr. e-mail. Vinderen får præmien tilsendt med posten. Præmien kan ikke ombyttes til andre varer eller tjenester eller indløses til kontanter.

GENERELLE VILKÅR FOR DELTAGELSE I KONKURRENCER HOS BEOVEBAEK.DK

Udbyder af vores konkurrencer er:
BANG & OLUFSEN VEDBÆK | Vedbæk Stationsvej 17, 2950 Vedbæk | +45 45 89 11 24 | beovedbaek@beostores.com

Sådan deltager du:
Når du udfylder vores konkurrence formular med dine kontaktoplysninger, deltager du automatisk i den pågældende konkurrence.  Ved mistanke om snyd eller ved ufuldstændigt udfyldte oplysninger forbeholder vi os ret til at udelukke pågældende deltagere fra konkurrencen.

Udtrækning af vindere:
Der trækkes lod imellem alle deltagere. Lodtrækningen finder sted umiddelbart efter endt kampagne og senest 30 dage fra kampagnens udløb. Alle vindere kontaktes direkte via e-mail og senest 30 dage efter konkurrencens udløb. Ved at deltage i konkurrencen accepterer man samtidig at vi må offentliggøre navn og by/land på vinderen/vinderne her på siden. Vinderne får fremsendt deres præmie med posten umiddelbart efter at de har fået at vide, at de har vundet.

Præmier:
Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. Der er ingen begrænsninger på hvor mange gange én enkelt deltager kan vinde.

Brug af persondata:
Ved deltagelse i konkurrencen gives der samtidig samtykke til registrering af navn og øvrige kontaktoplysninger. De indsamlede personoplysninger anvendes til udtrækning af vinder(e) og fremsendelse af de eventuelle præmier.

Desuden:
multiroom.dk er ikke ansvarlig for eventuelle trykfejl.

Brug af dine informationer

Bang & Olufsen Vedbæk må gerne kontakte mig på e-mail, telefon, sms og via onlinebannere med personlige tilbud, nyheder, events og konkurrencer, markedsføring og vejledning vedrørende Bang & Olufsen produkter inden for TV, radio og elektronik, software og energioptimerende elektroniske produkter samt produkter fremstillet i samarbejde med tredjeparter. Vi indsamler og behandler navn, e-mailadresse, fysisk adresse (hvis relevant), telefonnummer (hvis relevant), IP-adresse, geolokation, cookies, pixel og andre identifikatorer, Bang & Olufsen produkt- og købsoplysninger samt din feedback på disse, hvis det er relevant. Vi må bruge mine oplysninger til at forsyne mig med personligt indhold i overensstemmelse med Bang & Olufsens fortrolighedspolitik. Jeg kan til enhver tid afmelde mig.

Bang & Olufsen fortrolighedspoltik

Vi følger og opretholder Bang & Olufsens generelle fortrolighedspolitik som du kan læse den fulde udgave af her. Læs mere