NY KOLLEKTION

BRONZE

Trådløse højtalere i Bronze – Fem iøjnefaldende højtalere fra Bang & Olufsen

Bronzen er blevet beundret for de dybe refleksioner i sin overfalde gennem årtusinder. Ny hyldes denne skønhed af vores limited edition Bronze Collection.

BEOPLAY a9

Gør din boligindretning til noget særligt med stor og fyldig lyd, der fylder hele rummet. Højttaleren med indbygget multiroom-funktionalitet fås nu med en iøjnefaldende bronzefarvet aluminiumsring.

OPLEV BEOPLAY A9

BEOSOUND EDGE

En lydrevolution. Magisk interaktion og tidløst design forenes og skaber ægte akustisk innovation. Oplevelsen fuldendes af det højpolerede runde kabinet i bronzefarvet aluminium.

OPLEV BEOSOUND EDGE

BEOSOUND 1

Trådløst multiroom-højttalersystem med imponerende 360-graders lyd i et elegant, bronzefarvet konisk design. Imponerende fra alle vinkler, uanset hvor den placeres.

OPLEV BEOSOUND 1

BEOSOUND 2

360-graders multiroom-højttaler med kraftfuld lyd i et konusformet bronzefarvet aluminiumskabinet i høj kvalitet. Fylder alle rum med klar og varm lyd fra enhver position.

OPLEV BEOSOUND 2

BEOPLAY M5

Designet til din indretning – kraftfuld trådløs multiroom-højttaler med True360-lyd i en smukt bearbejdet bronzefarvet aluminiumstop med frontstof i uld fra Kvadrat.

OPLEV BEOPLAY M5
KOLLEKTIONEN

OPLEV KOLLEKTIONEN

BEOSOUND 1
BEOPLAY A9
BEOSOUND EDGE
BEOPLAY M5
BEOSOUND 2