KOLLEKTIONEN

Contrast

En udvalgt kollektion af populære produkter i nye farvemønstre, en aluminiumsoverflade med tekstur og unikt stof fra Kvadrat.

OPLEV

Contrast

Contrast handler om glæden ved forskelle –mellem lys og mørke, stilhed og støj, blødt og hårdt – og fejrer de elementære spændinger, der fascinerer og inspirerer os.
Contrast har fokus på diskrete og sanselige teksturer og er på én gang minimalistisk og udtryksfuld, selvsikker og autentisk – kollektionen er en fortælling om subtile, men stadig markante forskelle.

Stoffet på Beoplay A9 og Beosound Edge.

Hallingdal er det første stof af uld og viskose, det danske brand Kvadrat designede. Sammen med Kvadrat har vi udviklet den rette balance ved at løsne stoffet en anelse, så det får bedre akustiske egenskaber og samtidig beholder den fyldige tekstur.

Samarbejde med Norm Architects

Bang & Olufsens Contrast Collection er skabt i samarbejde med det danske designstudio Norm Architects. Norm er især kendt for at designe interiørprodukter i neutrale farver og bruge materialer med fyldige overfladeteksturer. Deres æstetik er det perfekte match til vores ambitioner om at skabe en unik og sanselig kollektion med vores produkter.

BEOSOUND STAGE

Vores første soundbar

En kraftfuld soundbar, der giver dig Bang & Olufsen lyd på dit TV.

KØB NU

Besound 2

Kraftfuldt højttalersystem med anodiseret aluminium og markante kontraster, der fremhæver de børstede linjer.

Køb nu

Beoplay H9

Trådløse over-ear-hovedtelefoner med “touch interface” og Voice Assistant. Detaljeret, naturlig lyd og op til 25 timers afspilning.

Køb nu

Beoplay A9

Ny og forbedret version af den populære Beoplay A9. Et smukt, tidsløst og kraftfuldt musiksystem med Bang & Olufsen Multiroom, AirPlay 2 og Bluetooth funktion for streaming samt Deezer og TuneIn som integrerede musik kilder.

Køb nu