COOL MODERN COLLECTION

EN NY TONE, ET NYT UDTRYK

Vi præsenterer nu messingtonen i Bang & Olufsen kollektionen.

KOMBINER DET ESSENTIELLE MED DET EKSTRAVAGANTE

Vores Cool Modern Collection introducerer en helt ny stil i Bang & Olufsen universet. Messingtonen er inspireret af moderne indretningstendenser og Art Deco, der også kaldes Style Moderne. Og ligesom Art Deco gjorde det for næsten et århundrede siden, kombinerer denne permanente kollektion teknologi og dekorativ kunst i en hyldest til det farverige liv.

BEOSOUND 1

Et trådløst højttalersystem, der er designet til mobilitet og inspireret af messinginstrumenternes eneste formål – at sprede sød musik.

BeoSound 1 er et bærbart og trådløst højttalersystem med en imponerende 360-graders lydoplevelse, et solidt aluminiumskabinet til livet på farten og indbygget adgang til alle dine streamingtjenester.

BEOVISION 14

Uforligneligt håndværk og overlegen teknologi forenes i en perfekt ramme om både billede og lyd.

Gør dig klar til at udforske en verden af indhold med en avanceret 4K Ultra HD LED-skærm med exceptionel lydkvalitet og intuitiv betjening BeoVision 14 sætter nye standarder for brugervenlighed og fleksibilitet i et TV, der er optimeret til at levere et strejf af magi hver dag.

Det bløde lys fra den messingfarvede ramme understøttes af den nye matsorte stand og vores nye højttalerlameller af elegant røget eg.

BEOLAB 18

En moderne fortolkning af en af vores mest ikoniske højttalere.

Total placeringsfrihed og uovertruffen trådløs lydkvalitet takket være den innovative Acoustic Lens Technology. Højttalerens messingfarvede aluminiumskabinet spiller elegant op til lamellerne af røget eg og basen i sort stål.

HISTORIE

MESSING ER TILBAGE

Fra vandhane og møbler til husholdningsapparater og lydudstyr: Messing har været på vej ind i vores liv og hjem i et pænt stykke tid. Mens sterile metaller og prangende guld har været populær de seneste årtier, har vi i de seneste par år bevæget os i en lidt anden retning, hvor især messingen med dens varme jordfarve og en mere klassisk og interessant historie er blevet populær.

KOLLEKTIONEN

OPLEV KOLLEKTIONEN

BEOSOUND 1
BEOSOUND 2
BEOSOUND 35
BEOVISION 14
BEOSOUND AVANT
BEOLAB 5
BEOLAB 17
BEOLAB 18
BEOLAB 19
BEOLAB 90
BEOREMOTE ONE
INSPIRATION

INSPIRATION

Paris, Frankrig 1925. Ved Exposition Internationale des Art Décoratifs et Industrials Modernes ser en radikal og kreativ bevægelse dagens lys. Inspireret af den vestlige verdens genvundne optimisme og store tro på sociale og teknologiske fremskridt introducerede Art Deco et intenst og luksuriøst formsprog med udgangspunkt i dristige farver, geometriske former, sindrige metalstrukturer og udsøgt håndværk.

Messingtonen i vores Cool Modern Collection er en varm farvetone, der sjældent ses i forbindelse med elektroniske livsstilsprodukter. Men det er en farve, der er yderst relevant, når man tænker på, hvordan vi vælger at leve med farver og udtryksfulde genstande. Når alt kommer til alt, er den eneste måde, vi kan skabe personlige rum på, ved at vælge og tilpasse.

BEOVISION 14

Uforligneligt håndværk og overlegen teknologi forenes i en perfekt ramme om både billede og lyd.

BeoSound 35 er både en højttaler og et trådløst alt-i-et højttalersystem i high-end-klassen med multiroom-funktioner, brugervenlig touch-brugerflade og indbygget adgang til musik- og radiostreamingtjenester. Vælg én af to nye coverfarver, der begge matcher det messingfarvede aluminiumskabinet perfekt.

BEOSOUND 2

Et musikalsk kraftværk, som er designet til at lyde fantastisk, uanset hvor du befinder dig.  

BeoSound 2 er et kraftfuldt og trådløst højttalersystem med 360-graders-lyd, der fylder hele rummet. Det har et aluminiumskabinet med intuitive berøringsknapper og indbygget adgang til Spotify, TuneIn og andre streamingtjenester.

BeoSound 2 i messingfarvet aluminium fås i butikkerne fra marts 2017.

SKAL OPLEVES

KOM IND OG FÅ EN DEMOSTRATION