OPLEV

The Golden Collection

Vores luksuriøse nye signaturfarve komplementeres af naturmaterialer som træ, marmor og læder og kommer til at kaste glans på en række af vores mest berømte og tidløse designs.

Beoplay A9

En af vores mest populære og ikoniske højttaler, Beoplay A9, blev lanceret tilbage i 2012, med et nytænkende design, der gjorde den trådløse højttaler til en tidløs klassiker.

I den nye version præsenterer vi Beoplay A9 med en gylden ramme i aluminium, lyse ben i egetræ og sandfarvet specialtekstil fra Kvadrat.

KØB NU

Beosound 2

Kraftfuld Multiroom højttaler, der lyder lige så godt, som den ser ud. Imponerende, uanset hvor du placerer den, og hvordan du bruger den.

Beosound 2 giver en stor og kraftfuld lydoplevelse. Ved hjælp af vores Acoustic Lens Technology skaber den koniske højttaler et 360-graders lydbillede, der fylder hele rummet, uanset hvor du placerer den.

KØB NU

Beoplay H95

Fejrer 95 års historie inden for lyd, design og ekspertise i håndværk. Beoplay H95 er skabt til den ultimative lydoplevelse med langvarig komfort og effektiv aktiv støjdæmpning.

Beoplay H95 hovedtelefonerne er et destillat af næsten et århundredes Bang & Olufsen ekspertise og kombinerer lydmæssig og taktil nydelse på deres helt egen måde.

Køb nu

Beosound A1

Gør hvert eneste øjeblik endnu smukkere, uanset, hvor du tager hen, hvem du møder, og hvad du laver. Den opgraderede Beosound A1 er elegant musikalsk vellyd i din hånd. Designet til at blive delt med alle omkring dig – time efter time.

KØB NU

Beoplay E8 3rd Gen

Den nyeste version af vores helt trådløse in-ear-høretelefoner med forbedret batterilevetid på op til 35 timer, et Qi-certificeret trådløst ladeetui og Bluetooth 5.1-forbindelse giver store og medrivende lytteoplevelser..

KØB NU