Mød Beosound Level – fleksibel og adaptiv højtaler

Beosound Level Gold Tone
BEOSOUND LEVEL

Suveræn lyd – lige til at tage med dig

Bang & Olufsen har netop lanceret den helt nye Beosound Leve, som er en helt ny type multirums højtaler der adaptivt tilpasser sig sin placering, og som er bygget til fremtiden.

Brug Beosound Level i
Ethvert rum. Enhver position. Ethvert øjeblik. Beosound Level giver dig frihed til at bevæge dig med din musik på nye måder, uden nogensinde at gå på kompromis med lydkvaliteten. Nyd en perfekt lytteoplevelse i smuk, bærbar form.

En kraftfuld konfiguration med fem højttalerenheder leverer medrivende lyd med fuldt frekvensområde, der tilpasses efter højttalerens retning. Oplev dynamisk bas, når enheden er lagt ned, uovertruffen klarhed, når den er opretstående, eller et omsluttende lydbillede, når den er vægmonteret. Active Room Compensation gør det muligt for Beosound Level at tilpasse lydkvaliteten, så den passer til ethvert rum – uanset om det er stort eller lille, eller om der er mange eller få møbler i rummet. På den måde får du altid en klar, detaljeret lytteoplevelse.

B&O Level er en vanvittigt lækker højttaler – der samtidig er fremtidssikret som meget få andre. Og designet er noget helt særligt..

360-graders lyd

Lagt ned

Med forsiden opad kommer Beosound Level i centrum. Højttaleren udvider automatisk lydens bredde, så den når ud i alle rummets hjørner.

Stor, fyldt lyd

Opretstående

Nyd detaljeret, spredt lyd, når Beosound Level er placeret opretstående. Højttaleren åbner lydbilledet og leverer en fyldig stereooplevelse ud mod rummet.

Klar, medrivende lyd

Vægmonteret

Et valgfrit vægbeslag hæver Beosound Level til et nyt niveau. Når højttaleren hænger på væggen, projicerer den perfekt lyd, der fylder hele rummet, samtidig med at den oplades.

OPLEV

BEOSOUND LEVEL

Trådløs og fleksibel højtaler i minimalistisk design og velkendt Bang & Olufsen lyd

KØB NU
OPLEV

BEOSOUND LEVEL

Trådløs og fleksibel højtaler i minimalistisk design og velkendt Bang & Olufsen lyd

KØB NU