Mød den nye Beosound Balance

Teknologi og design går hånd i hånd på den nye højttaler, Beosound Balance, der er ligeså meget et designerobjekt som en højttaler.

Eksempelvis lyser det skjulte interface op, når du nærmer dig højttaleren og fader ud, når du fjerner dig igen. Men bag det diskrete system gemmer sig den velkendte B&O lyd og teknologi.

“Visionen med Beosound Balance har været at skabe en højttaler, der føles som en forlængelse af boligens indretning”, fortæller B&O VP of Design, Gavin Ivester.

Beosound Balance er designet i samarbejde med Benjamin Hubert fra designstudiet LAYER. Bag den afrundede silhuet af massiv, hånddrejet egetræ og strikket tekstil sørger hele syv højttalerenheder lydbilledet. Dette med to modsatstående basenheder, der på en og samme tid både genererer en kraftig baslyd, men uden de vibrationer der kan genere naboerne.

Højttalerbestykningen er de to 5,25” basenheder, to 2″ fuldtoneenheder og en 3/4″ diskant på fronten og tre 3″ fuldtoneenheder bagpå. Via ‘Active Room Compensation’ kan højttaleren tilpasse lyden efter dens placering i rummet.

Højtaleren fås i lys og sort finish. I den lyse er egetræet holdt i sin naturlige farve kombineret med lyst stof.