OM BANG & OLUFSEN VEDBÆK

Rådgivning og ekspertise

Velkommen til din lokale Bang & Olufsen forhandler, som står klar til at hjælpe dig med rådgivning og ekspertise inden for alle Bang & Olufsens spændende produkter. Vi tilbyder en imødekommende, hjælpsom og afslappet atmosfære i butikken, uanset om du søger tips til at udvide produktoplevelsen, vejledning i køb af nyt eller bare gerne vil se vores højttalere, tv’er, musiksystemer m.m.

Kig ind i butikken

Se den imponerende nye BeoLab 50 højttaler, det nyskabende BeoSound Core musiksystem eller det bevægende BeoVision Eclipse. Besøg os, når du synes, og bestil gerne en produktdemonstration i butikken eller via hjemmesiden. Vi glæder os til at se dig.

 

Mød teamet

bg_image

Claus Epe
Indehaver

bg_image

Jacob Budde
Indehaver & Certified Installer

Jesper Larsen
Store Manager

Vores services

Høj standard

Når du køber et Bang & Olufsen produkt i en af vores butikker, gør vores eksperter deres yderste for at levere den bedst tænkelige service. Vi vurderer løbende det arbejde, vores serviceteknikere og samarbejdspartnere udfører, for at sikre optimal kvalitet og total Bang & Olufsen certificering.

Industriførende standardgaranti

At købe et Bang & Olufsen produkt er en sikker og varig investering. Alle nye Bang & Olufsen produkter købt i en af vores butikker er naturligvis omfattet af mindst tre års garanti, og alle istandsatte produkter købt i butikken leveres med en specialgaranti. Kontakt os endelig med spørgsmål vedrørende garantien, uanset om produktet er nyt eller brugt.

Vores installatører står klar

Hvis dit produkt kræver installation, står vores dygtige installatører klar til at skjule kabler og anvender de bedste materialer til at integrere den perfekte opsætning i dit hjem.

Hurtig reparation

Hvis du mod forventning oplever problemer med produktet, skal du blot kontakte os – så sørger vi for en hurtig, men grundig reparation. Vores kontaktoplysninger finder du nederst på siden. Fortæl os om problemet, så sørger vi for resten.