OM BANG & OLUFSEN VEDBÆK

Rådgivning og ekspertise

Velkommen til din lokale Bang & Olufsen forhandler, som står klar til at hjælpe dig med rådgivning og ekspertise inden for alle Bang & Olufsens spændende produkter. Vi tilbyder en imødekommende, hjælpsom og afslappet atmosfære i butikken, uanset om du søger tips til at udvide produktoplevelsen, vejledning i køb af nyt eller bare gerne vil se vores højttalere, tv’er, musiksystemer m.m.

Kig ind i butikken

Se den imponerende nye BeoLab 50 højttaler, det nyskabende BeoSound Core musiksystem eller det bevægende BeoVision Eclipse. Besøg os, når du synes, og bestil gerne en produktdemonstration i butikken eller via hjemmesiden. Vi glæder os til at se dig.

BOOK EN DEMO

Mød teamet

Claus Epe

Indehaver

Claus, er butikkens “Grand Old Man”, og stifter af butikken helt tilbage i 1973. Claus er uddannet Radio/TV teknikker i flyvevåbent i 1968, og kan sågar bryste sig af at være udannet radartekniker i USA. I det civile liv startede karrieren i Nærum Radio og i 1973 valgte han at blive selvstændig og starte Vedbæk Radio og TV. 

I starten af 80’erne blev butikken til officiel B&O forhandler og der fra har både butikken og Claus udviklet sig.

Claus er I dag ansvarlig for daglig drift, indkøb, bogholderi, og ikke mindst online butikken på multiroom.dk

Med mere end 40års erfaring i branchen, er der næsten ikke det Claus ikke kan fortælle om B&O’s mange produkter. Gammel kærlighed ruster ikke siger man – og Claus brænder stadig for Bang & Olufsen.

Jacob Budde

Indehaver

Jacob er opvokset i Vedbæk og bor i Vedbæk og er et kendt ansigt i bybilledet. Helt tilbage i 1993 startede han hos Claus som chauffør og lige siden er det gået slag i slag. I dag er han en af de bedste technical managers i Bang & Olufsen.

“Bang & Olufsen er i den liga hvor det ikke kun er det udenpå der er fantastisk, men også det indeni. Det er virkelig det fineste fine, og det er det der fanger mig. At sætte det sammen. At få det til at virke, men særligt at produkterne er lavet til at kunne spille sammen – ved hjælp af kun én fjernbetjening. Det er unikt.”

“Ofte hænger de forskellige produkter i flere af huset rum. Det er min opgave, at de kan sammen. At det er simpelt. Det lækre har andre sørget for. Min opgave er, som den sidste medarbejder kunden møder, at leverer den service der fuldender produktet. At tingene virker – og at de virker sammen.” – Udtaler Jacob 

Jacob er Apple entusiast, og har helt styr på disse produkter og deres samspil med B&O. Han er specialist i wifi og optimering af trådløse netværk, og så er han generelt husets mand til levering, montering og service af installationer.

Jesper Lendal

Store Manager

Jesper startede sin B&O karriere i butiken i Birkerød helt tilbage i 2000. I 2014 skiftede han Birkerød ud med Vedbæk da det nye showroom slog dørene op.

Han har en stor passion for Bang & Olufsen produkterne og og beundrer det fejlfrie håndværk og den unikke harmoni af innovativ teknologi og elegant design.

Jesper elsker kontakten til kunderne, hvadenten det er rådgivningen omkring det rigtige valg af hovedtelefoner, eller den komplette løsning til B&O styring af lyd og billed i hele hjemmet.

Hans overblik og sans for detaljerne, gør ham til mester indenfor projektering og løsninger der er skræddersyet den enkelte kundes behov.

Jesper elsker generelt design og indretning, specielt det der kan harmonerer med Bang & Olufsen. Derfor kan du altid få snak om designhåndværk, formgivning og materialer med ham.

Vores services

Høj standard

Når du køber et Bang & Olufsen produkt i en af vores butikker, gør vores eksperter deres yderste for at levere den bedst tænkelige service. Vi vurderer løbende det arbejde, vores serviceteknikere og samarbejdspartnere udfører, for at sikre optimal kvalitet og total Bang & Olufsen certificering.

Industriførende standardgaranti

At købe et Bang & Olufsen produkt er en sikker og varig investering. Alle nye Bang & Olufsen produkter købt i en af vores butikker er naturligvis omfattet af mindst tre års garanti, og alle istandsatte produkter købt i butikken leveres med en specialgaranti. Kontakt os endelig med spørgsmål vedrørende garantien, uanset om produktet er nyt eller brugt.

Vores installatører står klar

Hvis dit produkt kræver installation, står vores dygtige installatører klar til at skjule kabler og anvender de bedste materialer til at integrere den perfekte opsætning i dit hjem.

Hurtig reparation

Hvis du mod forventning oplever problemer med produktet, skal du blot kontakte os – så sørger vi for en hurtig, men grundig reparation. Vores kontaktoplysninger finder du nederst på siden. Fortæl os om problemet, så sørger vi for resten.